Πλύσιμο-Περιποίηση

Η Oasi επενδύοντας στην διαφορετικότητα δημιουργεί καινοτόμα προγράμματα υπηρεσιών σε επίπεδο συνεργασιών (Factory Solutions), στον τομέα των επαγγελματικών εφαρμογών υγρού καθαρισμού των χαλιών (wash & dry), για την προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής.

 

Τίναγμα

Επαγγελματική απορρύπανση με αναζωογόνηση, για το υποχρεωτικά πρωταρχικό στάδιο προεργασίας ενός επαγγελματικού πλυσίματος, ακόμα και στα “πιο δύσκολα” και ευαίσθητα χαλιά.

 

Πλύσιμο

 

Έλεγχος λεκέδων και προεργασία ενός επαγγελματικού πλυσίματος.
Υγρός καθαρισμός πλυσίματος και ξεβγάλματος με εξουδετέρωση καταλοίπων και “ρυπογόνων μολυσματικών παραγόντων”, υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και την εφαρμογή  μικροβιολογικής και βακτηριακής απολύμανσης, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων, 2, 3, 4 (98/8EC).

Sera Απολυμαντικό “Απολυμαντικό ευρέως φάσματος χρησιμοποιείστε το με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση”

 

Στύψιμο

 

Αφαίρεση του 90% του νερού, με αυτόματες επιλογές ρύθμισης, ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφάλεια για χαλιά έως 4.5m πλάτος, αλλά και στα πιο ευαίσθητα χαλιά.

 

Στέγνωμα

 

Έλεγχος φωτεινότητας, φοράς πέλους και κροσσιών και διαδικασία του στεγνώματος, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, για καθαρά χαλιά χωρίς σημάδια, προστατευμένα από τον ήλιο, αλλά με τον αέρα και το φως που χρειάζονται.

SHARE